[Live]Norge mot Latvia live på tv

Ståle Solbakkens landslag har med seg en sterk bortestatistikk til Riga, der laget skal prøve å legge på til ni bortepoeng av ni mulige i VM-kvalifiseringen.

WATCH LIVE LINK :CLICK HERE TO 🔴▶️▶️👉 WATCH LIVE NOW

WATCH LIVE LINK :CLICK HERE TO 🔴▶️▶️👉 WATCH LIVE NOW


RIGA: Latvia tok onsdag sin første seier i kvalifiseringen og vil med tre poeng lørdag gå forbi Norge på tabellen. Ståle Solbakkens lag har ingen poeng å miste og vil kjempe hardt for sin tredje strake borteseier.

Norges landslag har ikke tapt en bortekamp siden Spania vant 2-1 i EM-kvalifisering i mars 2019. Siden har det blitt fem seire og tre uavgjorte på bortebane, med 16-5 i målscore. Alle tapene i perioden har kommet på Ullevaal eller i «hjemmekamper» i Málaga.

Da regnes ikke fjorårets avlyste kamp mot Romania, som ikke kunne spilles fordi norske myndigheter nektet landslaget å reise etter en positiv koronatest, og der Uefa følgelig dømte Norge til 0-3-tap.

Etter fem ubeseirede bortekamper under Lars Lagerbäck var «nødlandslaget» til Leif Gunnar Smerud i fjor høst sekunder unna seier mot Østerrike i en kamp der tomålsseier ville gitt gruppeseier i nasjonsligaen, og der offensiv norsk satsing ga vertene 1-1-målet.

RIGA (Nettavisen): Ståle Solbakken og Birger Meling møtte fredag kveld pressen nede i Riga kvelden før VM-kvalifiseringskampen mot Latvia.

Latvia er også en motstander Norge bør slå, om mulighetene for å kvalifisere seg for VM i Qatar i 2022 ikke skal bli spolert. Men Solbakken advarer mot å tro at Latvia er en kasteball, og sier han ikke er sikker på at det blir en enkel kamp.

- De er litt sånn Jekyll og Hyde. Vi er jo favoritter, men det var Tyrkia også, og der ble det 3-3. Det var Montenegro også, de scoret like før slutt mot dem, sier Solbakken på pressekonferansen fredag kveld.

Onsdag kveld var Norge ett stolpetreff unna å få med seg tre poeng fra oppgjøret mot Nederland, som til slutt endte med 1-1 og poengdeling.

Nå er det norske landslaget på plass i Riga, hvor Latvia står på motsatt banehalvdel. Skal Norge ha et håp om å ta seg til VM, er dette en kamp som bør vinnes, mener TV 2s sportskommentator Mina Finstad Berg.

– Kampen mot Latvia er en litt uggen kamp for Solbakkens del. Det er en type kamp Norge er helt nødt til å vinne. Skal vi henge med i kvalikgruppa, må vi vinne den kampen, sier Finstad Berg.

Gruppe G, som Norge befinner seg i, er en jevn gruppe. Tyrkia topper med åtte poeng. Så følger Nederland, Montenegro og Norge med sju.

- De er et lag som, hvis vi ikke har de riktige avstandene, jobber hardt og senker oss noen prosent, så er de ballspillende. Alle de landene her har gode ballspillere og de har litt forskjellige typer, fortsetter landslagssjefen.

Han advarer også mot den høyreiste spissen Roberts Uldriķis, som han tror kan skape trøbbel for det norske forsvaret.

- De har en spiss på 1,98 som ikke er så lett og håndtere. De har noen spennende kantspillere med gode innleggsferdigheter. Kombinasjonen med 1,98 og innlegg er lei. De har masse positive ting ved seg, men hvis vi greier å holde høyt tempo så håper jeg vi kan stå distansen lenger enn dem.

Birger Meling er klar på at Norge må ta med seg det positive fra Nederland-kampen på onsdag for å få en fin kamp mot Latvia lørdag kveld.

- Hvis vi klarer å opprettholde den samme intensiteten som vi hadde mot Nederland uten ball og klarer å ta litt mer tak og setter fart i ballen så kan det bli en fin kamp for vår del. Men vi må angripe kampen skikkelig fra start og det er viktig at vi får en god mental inngang til kampen. Det tror jeg blir det viktigste for vår del, svarer han på spørsmål fra Nettavisen.

WHEN
September 05, 2021 at 4:00pm - 7pm
WHERE
usa
usa
United States
new york, NY 10002
United States
Google map and directions
CONTACT
top para

Will you come?


Showing 2 reactions

Please check your e-mail for a link to activate your account.
  • top para
    is hosting. 2021-09-04 10:02:34 -0500
  • top para
    published this page in Events 2021-09-04 10:02:34 -0500